Επαγγελματικοί Σαρωτές Robot Βιβλίων Επίπεδοι Eυρείας Mορφής Τέχνης Παραγωγής
Robot Scanner for Mass Digitization Projects IID S.A

Αυτόματος Robot Scanner

Το Scan Robot 2.0 MDS είναι ένα αυτοτελές, υψηλών προδιαγραφών σύστημα, το οποίο αυτοματοποιεί πλήρως την διαδικασία της σάρωσης σχεδόν οποιουδήποτε βιβλίου ή δεμένου εγγράφου. Το Scan Robot είναι ικανό να σαρώσει 2.500 σελίδες την ώρα χωρίς να προκαλέσει φθορά στο βιβλίο εξαιτίας της μοναδικής τεχνολογίας που έχει για να γύρναει σελίδες με την χρήση αέρα και χωρίς επαφή.

Δείτε Περισσότερα
Σαρωτές Βιβλίων

Σαρωτές Βιβλίων

Διαφέρουν από τους υπόλοιπους σαρωτές καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να σαρώνουν πολύ προσεκτικά ένα ανοικτό βιβλίο από πάνω με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο το διαβάζουμε. Επιπρόσθετα, οι σαρωτές της Image Access με την οποία συνεργαζόμαστε είναι συνδεδεμένοι με την έννοια της προσεκτικής και αξιόπιστης ψηφιοποίησης βιβλίων και συρραμμένων εγγράφων οποιουδήποτε μεγέθους τα τελευταία 20 χρόνια. Επομένως, αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση για εθνικές βιβλιοθήκες, κρατικά αρχεία, πανεπιστήμια, μουσεία και πολλούς άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς.

Δείτε Περισσότερα

Επίπεδοι Σαρωτές

Για να πραγματοποιηθεί η σάρωση του εγγράφου ή του αντικειμένου χρησιμοποιείται μια επίπεδη επιφάνεια. Οι επίπεδοι σαρωτές της Image Access είναι σχεδιασμένοι για γρήγορες σαρώσεις και βέλτιστη ανάλυση, ώστε να συναντύν τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Αποτελούν την βέλτιστη λύση για σαρώσεις περιοδικών, αφισών, χαρτών κ.α. Ταυτόχρονα, η επαναστατική 3D λειτουργία σάρωσης ανοίγει νέους ορίζοντες στην αγορά που αξιποιεί εκτυπώσεις καθώς αξιολόγησης βιομηχανικών υλών.

Δείτε Περισσότερα
Wide Format Scanners

Σαρωτές ευρείας μορφής

Είναι ειδικά σχεδιασμένοι για έγγραφα με μέγεθος σάρωσης έως και A0+ και είναι ιδανικοί για σάρωση αρχιτεκτονικών, κατασκευαστικών, τοπογραφικών και μηχανικών σχεδίων, αφισών, εφημερίδων και χαρτών. Αυτή η οικογένεια προϊόντων Image Access αποδεικνύει ότι η εμπειρία και η αριστεία συμβαδίζουν. Η υψηλή ανάλυση, η πιστότητα στα χρώματα και οι ανώτερες ταχύτητες σάρωσης τους βοήθησαν να ηγηθούν στην συγκεκριμένη αγορά.

Δείτε Περισσότερα
Σαρωτές Τέχνης

Σαρωτές Τέχνης

Οι Σαρωτές τέχνης είναι ειδικά σχεδιασμένοι για αρχειοθέτηση και παραγωγή αντιγράφων έργων τέχνης. Ένα πρωτότυπο έργο τέχνης μετακινείται κάτω απο την CCD κάμερα του σαρωτή WideTEK 36ART της Image Access. Εξαιτίας αυτού, η διαδικασία πραγματοποιείται χωρίς καμία επαφή και το έργο παραμένει άθικτο. Επομένως αποτελούν ιδανική λύση για μουσεία , galleries τέχνης και ειδικούς στην αναπαργωγή τέχνης.

Δείτε Περισσότερα
Σαρωτές Παραγωγής

Σαρωτές Παραγωγής

Είναι επαγγελματικές συσκευές σάρωσης εγγράφων με δυνατότητα σάρωσης έγχρωμων και ασπρόμαυρων.Η μέγιστη ταχύτητα σάρωσης είναι έως και 125 σελίδες ανά λεπτό. Επιπλέον, το μέγιστο μέγεθος χαρτιού που μπορεί να σαρωθεί είναι έως A3 και η μέγιστη ανάλυση είναι τα 600 dpi. Δίνουν επίσης τη δυνατότητα σάρωσης μονής και διπλής όψης. Τέλος, παρέχουν δυνατότητες όπως Auto Cropping, Deskew, Auto Brightness, Contrast Control, Auto Color Detection, Auto-Orientation, Advanced Clarity και Blank Page Deletion.

Δείτε Περισσότερα